Warning: sql error: SELECT 'true' AS `automatisk_vis_f�rste_underside` FROM table_fields, table_rows WHERE table_fields.name='automatisk_vis_f�rste_underside' AND table_rows.content='203189' AND table_rows.field_id=table_fields.id AND table_fields.type = 'properties' ' line 284 in /var/www/www.perletur.no/site/pages/db/page.inc via http://friluftsraad.perletur.no/index.php?page_id=203189 in /var/www/www.perletur.no/site/pages/db/db_table.inc on line 26
Vervekampanje Perletur- Vinn en T-skjorte

Vervekampanje Perletur- Vinn en T-skjorte

Turkassetrimmen Perletur er i vinden som aldri før. Nå kjører vi en vervekampanje for å få med enda flere turgåere. Vervepremien er en Perletur t-skjorte. Kanskje klarer vi 5000 deltakere i løpet av sesongen likevel?

T-skjorte PerleturVet du om noen som bør bli med på Perletur? Kanskje du selv kan komme i form og få bedre helse ved å besøke noen av de mange turene i våre 18 kommuner. Så langt er 2.917 personer med på den populære turkassetrimmen i Finnmark. Vi trenger din hjelp slik at vi har mulighet til å nå 5.000 deltakere før sesongslutt 31. oktober. 


Alle som rekrutterer nye deltakere eller registrerer seg selv i løpet av sesongen, vil få en t-skjorte hvis personen som blir vervet besøker minimum 7 turmål.

Premien er en valgfri t-skjorte i Turkis eller Burgunder. Verdi kr 200,-


Eneste krav for å få en t-skjorte er at nye deltakere besøker minst 7 turmål i løpet av sesongen. Skjema for å registrere deg nye deltakere til Perletur finner du HER