Warning: sql error: SELECT 'true' AS `automatisk_vis_f�rste_underside` FROM table_fields, table_rows WHERE table_fields.name='automatisk_vis_f�rste_underside' AND table_rows.content='207326' AND table_rows.field_id=table_fields.id AND table_fields.type = 'properties' ' line 284 in /var/www/www.perletur.no/site/pages/db/page.inc via http://friluftsraad.perletur.no/index.php?page_id=207326 in /var/www/www.perletur.no/site/pages/db/db_table.inc on line 26
Nå vet vi når Perletur-krusene kommer

Nå vet vi når Perletur-krusene kommer

Hadde håpet på krusutdeling til alle før jul, men fire kommuner må vente til januar.

Krus Perletur

Nå er det like før krusene kan hentes i mange av våre kommuner.

Porsgrunds Porselænfabrik skriver 17. desember i en epost til Finnmark Friluftsråd at krusene til Berlevåg, Båtsfjord, Gamvik, Hasvik, Karasjok, Kautokeino, Kvalsund, Loppa, Måsøy, Nesseby, Porsanger, Tana og Vardø ble sendt fredag 14. desember. Disse kommunene har nå fått listene som viser hvem som har kjøpt årets krus. Stikk innom ditt rådhus før jul eller i dagene etter og sjekk om krusene er kommet. For dere som bestilte innen fristen 6. november er det ikke nødvendig å ta med kvittering ved henting. De som har bestilt senere tar med kvittering og viser denne fram ved henting. 

Lenge hadde vi trodd og håpet at krusene skulle være klar for utlevering før jul. Det var litt av årsaken til at vi flyttet fram bestillingsfristen. Lite vi kan gjøre med det. I samme post opplyses det at krusene til Alta, Hammerfest, Sør-Varanger og Vadsø sendes nordover fredag 11. januar. Ny melding sendes når vi vet at også de krusene er klar for henting. 
JuleSPREK

Sjekk hva som finnes i vår nettbutikk

Glemte du å bestille årets Perletur-krus? Vi har bestilt noen krus ekstra. Kanskje du i tillegg ønsker årets krus for Ut og Plukk eller t-skjorte, buff eller sitteunderlag med Perletur? Bestilling årets JuleSPREK-sitteunderlag gjøres også i vår nettbutikk, som du finner HER.

Fantastisk at vi i år klarte å få med 3.506 deltakere som samlet gjennomførte 54.412 turer. Neste år blir det kanskje enda flere? 

Er du på jakt etter korte nærmiljøturer i jula? Husk at vi nå gjennomfører JuleSPREK med 12 turer både i Hammerfest, Karasjok, Kvalsund, Sør-Varanger og Vardø. Les mer om årets turer og JuleSPREK som varer fram til 6. januar, på nettsiden vår HER.

Finnmark Friluftsråd benytter anledningen til å ønske god jul og godt nytt år.