Warning: sql error: SELECT 'true' AS `automatisk_vis_f�rste_underside` FROM table_fields, table_rows WHERE table_fields.name='automatisk_vis_f�rste_underside' AND table_rows.content='207708' AND table_rows.field_id=table_fields.id AND table_fields.type = 'properties' ' line 284 in /var/www/www.perletur.no/site/pages/db/page.inc via http://friluftsraad.perletur.no/index.php?page_id=207708 in /var/www/www.perletur.no/site/pages/db/db_table.inc on line 26
Kanskje du har lyst på dette fine sitteunderlaget?

Kanskje du har lyst på dette fine sitteunderlaget?

Denne påskehilsen fra Finnmark Friluftsråd inneholder også info om årets friluftsskoler, fjorårets krus og sommerens Perletur som nærmer seg.

Vinterperle

Ull er gull: Fra før har Røros Tweed lagd flotte sitteunderlag både for Perletur og JuleSPREK. Det nyeste er for dem som er med og går VinterPerle. 

For å sikre deg vårt nye sitteunderlag må du ut på tur i Alta, Gamvik, Karasjok, Kautokeino, Loppa, Tana, Vadsø eller Vardø. Det er disse kommunene som er med på aller første utgave av VinterPerle. 

Kautokeino imponerte med stor deltakelse i fjorårets Perletur. Slik har det fortsatt med VinterPerle, som startet opp i februar da gradestokken krøp ned mot førti minus. Nå står påsken for døra med mange muligheter for å komme seg ut på tur i et forhåpentligvis perfekt vintervær, med sol fra skyfri himmel, vindstille akkurat passe kaldt og perfekt skiføre. Tilbake til Kautokeino. 1 254 turer har de 70 deltakerne gjennomført i vinter. Alta har flere deltakere, men færre turer. Les mer om VinterPerle på perletur.no

VinterPerle sitteunderlag til kun kr 150,-  bestilles i nettbutikken HER

Kanskje du glemte å bestille Perletur-krus for 2018? Vi bestilte noen ekstra. Kjøp i nettbutikken og hent på rådhuset i din kommune. Vi har også t-skjorter, buff og sitteunderlag med Perletur-design hvis du ønsker det. 

De fleste har sannsynligvis hentet fjorårets krus. Hvis ikke kan du stikke innom rådhuset og spørre der. Nå er arbeidet godt i gang med årets Perletur. Flere av kommunene har allerede årets turer på plass. Har du tips til turer og kanskje har lyst til å være med og arrangere Perletur kan du bruke skjemaet HER.

Friluftsskoler i hele Finnmark
Til slutt litt om årets friluftsskoler. Slik det ligger an blir det friluftsskole i sommerferien i stort sett alle våre kommuner. Friluftsskolene er i hovedsak for barn fra 10-14 år, men noen kommuner har andre aldersgrenser. I løpet av de fire-fem dagene friluftsskolen varer får deltakerne bli med på mange forskjellige friluftsaktiviteter. 

Deltakeravgiften er lav for at flest mulig skal kunne delta. Gratis eller ekstra lav er den der kommunen har valgt å bidra med tilskudd. Vedlagt følger brosjyren for årets friluftsskoler. Ta kontakt hvis mer info ønskes. Påmelding gjøres på perletur.no

God påske!
 
download   Friluftsskoler 2019