Hjelp oss med å gjøre Perletur bedre

Fortsatt er det en god del som mangler for at Perletur skal bli så bra som det vi ønsker. Kanskje du har forslag som kan gjøre Perletur bedre?

Perletur - Skjøtningberg

En av mange perleturer: Skjøtningberg i Lebesby er en fin tur. Bedre skilting og en god turbeskrivelse kommer etter hvert. Foto: Johan Mikkel Bongo

Perletur er populær som aldri før. Så langt har 2 648 personer gjennomført 20 414 tuer.

Med så stor turaktivitet der mange drar ut til nye og ukjente turmål, dukker også behovet opp for bedre tilrettelegging. Her ønsker vi deres hjelp til å bli bedre. Som dere ser på perletur.no er det mange turer som mangler bilde. Veldig bra dersom vi kan motta fine bilder fra turene. Send dine bilder til post@perletur.no. Dit kan du også sende din turbeskrivelse dersom du mener den som ligger ute er mangelfull for ukjente. Husk også bilder til #perletur og @finnmarkfriluftsrad på Instagram.

Vi mottar gjerne andre tips som kan være med og gjøre Perletur bedre. 
Ut og Plukk

Kjenner du til Ut og Plukk?

Mens Perletur er nettsiden for turregistrering i Finnmark er Ut og Plukk en nettside der folk i Nord-Norge kan registrere sine bærturer. I fjor toppet Finnmark statistikken. Det må være målet også i år (selv om det fortsatt er noen uker til bærsesongen er i gang).

Dersom du vet at du kommer til å være med på Ut og Plukk lønner det seg å bestille kruset allerede nå til kampanjepris kr 150,-. I år er det multebær som preger kruset. Les mer på utogplukk.no - Kruset bestiller du i vår nettbutikk HER