Nå er det igjen klart for "Lekende Lett" - Blir du med?

Koronaviruset preger fortsatt hverdagen og for mange betyr det mer tid hjemme, også i påsken som nærmer seg. Trenger du tips til hva du skal finne på?

Lek og aktivitet ute i friluft er artig, sunt og smittefritt om det gjøres på rette måten. Derfor ønsker Finnmark Friluftsråd å invitere alle med på aktivitetskonkurransen «Lekende lett» som starter nå før påske og varer til mandag 19. april. På aktivitetsarket finner du 26 uteaktiviteter du og de du bor med kan gjøre sammen i nærområdet. Gjennomfører du minst fem av disse og fyller ut skjema som legges ut på våre nettsider, er du med i trekningen av flotte premier 😊

Slik gjør du:

1) Gå ut og lek!

2) Skriv ut aktivitetsarket og heng det opp på kjøleskapet eller en annen plass. Kryss av i skjemaet etter hvert, slik holder du oversikt over dine aktiviteter.

3) Del gjerne bilder med oss! På Facebook: Legg inn bilde i kommentarfeltet. På Instagram: Merk bildene med #perletur og #lekendelett. Kreative bidrag blir premiert underveis!

4) Når du har gjennomført minst 5 aktiviteter, gå inn på perletur.no og registrer deg og dine aktiviteter på Lekende Lett-skjemaet. Fyll ut ett skjema per deltaker. Send inn innen mandag 19. april.

5) Nå er du med i trekningen av buff, sitteunderlag, termos, turkniv, kompass, hodelykt og en sovepose!

Vi ønsker å minne om at aktivitetene skal skje på en helsemessig forsvarlig måte, hvor man til enhver tid følger myndighetenes smittevernregler.

Lekende Lett 2021
Hvilke aktiviteter har du gjennomført?

Kryss av nedenfor!