Ny rekord for Perletur.

I fjor hadde Perletur 3 504 deltakere som gjennomførte 54 412 turer. To måneder før årets Perletur er over, har allerede 3 644 Perletur personer blitt med på det som er Finnmarks viktigste aktivitet for friluftsliv og folkehelse. LES MER.

Årets mål er å få med 4 000 deltakere som til sammen klarer 75 000 turer. Klarer vi det? I så fall vil det være en fantastisk prestasjon fjerde året Perletur gjennomføres. Rundt om i Finnmark er det mange frivillige som står på for at Perletur skal bli en suksess. Først og fremt ved å finne varierte og finne turer som passer både for store og små. Tanken er at det der turen starter skal stå en Perletur-skilt. Kanskje finner du underveis små pekeskilt som skal gjøre det lettere å finne fram. På turmålet finner du et kodeark. Det er denne du legger inn på perletur.no

Alle som i løpet av sesongen besøker minst 7 turmål gjør seg fortjent til å kjøpe det populære Perletur-kruset. For barn under 10 år er kravet til krus 6 forskjellige turmål. I år er det for første gang egne premier for barn i tillegg.

Ikke glem at det er lett å legge til familiemedlemmer. Det gjør du under "Min side".

Kommer du til en tur uten at koden er der? I så fall kan du sende epost til post@perletur.no - evt. sms til 975 20 450

God tur - mange flotte perletur venter på deg i vårt langstrakte og mektige fylke.