Påmelding til friluftsskolene pågår nå - Fullt på flere, men ikke alle

Friluftsskoler for barn i sommerferien er noe av det aller viktigste for Finnmark Friluftsråd og våre medlemskommuner. Også denne sommeren blir det friluftsskoler rundt om i hele Finnmark. Vi står på for at det skal skje i alle kommuner. Følg med under hvor langt vi er kommet. Først og fremst er friluftsskolene for alle mellom 10-14 år, men her kan det være noe annet som gjelder i din kommune. Se oversikten under. Ellers er det viktig å fortelle at vi i år arbeider for å gjøre friluftsskolene gratis. Hvor vidt vi lykkes vet vi først senere, men oversikten under viser hvor langt vi er kommet.

Våre ledere er dyktig personer som kan mye om friluftsliv, og som trives å jobbe sammen med barn. Innholdet i friluftsskolene kan variere fra sted til sted. Her er litt av det som kan skje i din friluftsskole: Utemat på bål, kart og kompass, førstehjelp, ekspedisjon, kniv og øks, fisking, leirliv, pil og bue, lassokasting, luftgevær, bading, tur i fjæra med strandrydding og andre artige aktiviteter i friluft.

Dersom du ikke finner informasjon kan det tas kontakt med Ane Kvammen, e-post: ane@perletur.no - 907 17 520

Send e-post til Ane Kvammen hvis det er ønskelig å stå på venteliste. Husk å oppgi hvilken kommune det gjelder.

Her er det allerede fullbooket:

Alta 1, Alta 2, Alta 3, Gamvik, Sør-Varanger 1, Sør-Varanger 2, Vardø, Karasjok og Porsanger.

Vi jobber med å utvide tilbudene med flere friluftsskoler/ledere slik at så mange som mulig skal få anledning til å bli med. Send e-post til ane@perletur.no dersom det er ønskelig å stå på venteliste. Husk å oppgi hvilken friluftsskole det gjelder.

For de som ikke har fått plass i Alta er det nå åpent for å melde seg på friluftsskole i uke 25, 26 og 31. Dette er 3 nye skoler vi har satt opp i samarbeid med Alta kommune. Følg linken for påmelding: https://www.kurspaamelding.no/...

Det er åpnet for påmelding og ledige plasser i disse kommunene:

Sør - Varanger 3: https://www.deltager.no/event/...

Båtsfjord: https://www.deltager.no/event/...

Berlevåg: https://www.deltager.no/event/...

Tana/Nesseby: https://www.deltager.no/event/...

Hammerfest 1: https://www.deltager.no/event/...

Hammerfest åpner for flere påmeldinger 20. juni. Link kommer!

Måsøy: https://www.deltager.no/event/...

Kautokeino: Det blir Sami friluftsskole for barn og Sami friluftscamp for ungdom i uke 32. Påmeldingsskjema kommer fredag 4. juni

Loppa: https://www.deltager.no/event/...

Lebesby/Kjøllefjord: https://www.deltager.no/event/...


Brosjyren for årets friluftsskoler finner du HER