Er du klar for JuleSPREK 2019?

Nå starter vi JuleSPREK - en turaktivitet som foregår i hele desember. Dette er en annerledes adventskalender, med 3 nye turer i hver deltakerkommune hver fredag i adventstiden.

Kommunene som er med på årets JuleSPREK er Hammerfest, Kvalsund, Karasjok, Kautokeino, Berlevåg, Vardø og Sør-Varanger. Det publiseres tre nye turer i hver kommune hver fredag i advent: 29. november, 6. desember, 13. desember og 20. desember. Sprekere adventskalender enn dette skal du lete lenge etter! JuleSPREK byr på korte nærmiljøturer tilpasset mørketiden som passer både for store og små. De fleste turene kan gås til fots, men noen egner seg også godt med ski eller truger. Se etter skilt der turene starter og kodeskilt ved turmålet.

Fra 20. desember er det mulig å besøke alle turene, og det er mulig å registrere turer på perletur.no frem til 20. januar. Her finner du også turbeskrivelser. Alle som er med, har anledning til å kjøpe vårt flotte JuleSPREK-sitteunderlag til kr 150,-. Du finner det i nettbutikken.

Noen av turene går i værhardt terreng, og årstiden byr på mye spennende vær. Vi oppfordrer derfor til å ta med klær og utstyr etter forholdene, selv på korte turer. Husk hodelykt, også om du legger i vei i dagslys. Mange av JuleSPREK-turene går til gapahuker eller andre plasser hvor det er fint å raste og fyre bål. Ta gjerne med niste, varm drikke og noen vedkubber hvis du ønsker litt ekstra førjulskos.

God tur!