20. november: Siste frist for å bestille årets Perletur-krus uten frakt

Lenge var det usikkert om det lot seg gjøre å få til Perletur-krus som tidligere. Vår samarbeidspartner Porsgrund Porselæfabrik har slitt som følge koronakrisen med permitteringer, endrede valutakurser og store kostnader knyttet til produksjon av "kunstkrus" som tidligere.

De fire første årene av Perletur har vi hatt et samarbeid med kunstneren Gunn Vottestad. Når det ikke har vært mulig å videreføre det samarbeidet, har vi stedet designet et nytt krus som kan selges til samme pris som tidligere. Vi håper også dette vil falle i smak.

Alle som gjennomfører minst sju ulike Perleturer har gjort seg fortjent til å kjøpe kruset. For barn under 10 år er kravet seks forskjellige turer. Vi legger opp til utlevering på servicetorget i din kommune som tidligere (biblioteket i Alta). Dette for å få ned kostnadene. Alle som bestiller vil få e-post når det er klart for henting. De som ikke for i Finnmark velger alternativet med porto i nettbutikken.

Alle som bestiller innen 10. november kan hente sitt krus på rådhuset i sin kommune i Finnmark. Etter den datoen gjelder kun bestilling med porto. Og nå er det blitt så dyrt å sende med Posten at det lønner seg å hente kruset selv der du bor. Alle som ikke bor i Finnmark må be om å få kruset tilsendt (med porto), eller gjøre avtale om å få andre til å hente det.

Krus bestilles HER