Turkart for Måsøy ble ferdig til jul

Måsøy-kartet er som de andre i vår Finnmark-serie: Turkart i målestokk 1:50 000 og med mye nyttig informasjon om stier, turer og friluftsliv i den mektige øykommunen.

For Måsøy kommune og Finnmark Friluftsråd er god helse, trivsel og bolyst viktig. Derfor får alle husstandene i Måsøy kommune hvert sitt gratis eksemplar av turkartet. Det er bare å stikke innom servicetorget på rådhuset og hente kartet der. Dette er kommunens og friluftsrådets julegave til innbyggerne i Måsøy.

Turkart for Måsøy er det sjette kartet utgitt av Finnmark Friluftsråd siden oppstarten for få år siden. Det samarbeides med den svenske kartprodusenten Calazo AB om disse moderne turkartene. Alle er produsert i vannfast og slitesterkt papir.

Turkartene inneholder informasjon om anbefalte turer, stier som er merket, scooterløyper, hytter, gapahuker, fiskeplasser osv. Før turkart for Måsøy, har Finnmark Friluftsråd utgitt turkart for Alta, Berlevåg/Båtsfjord, Loppa, Nordkinnhalvøya og Vadsø/Vardø.

Måsøy-kartet (kun kr 150,-) og de øvrige turkartene bestilles i vår nettbutikk. Send e-post til post@perletur.no dersom det er ønskelig med tilbud på alle kartene, evt. en annen kartpakke i samsvar med ditt ønske.

Ketil Olsen har tatt bildet til turkartet - Det er fra Risnasen på Rolvsøya