Vervekampanje Perletur - Vinn flotte premier!

Turkassetrimmen Perletur er i vinden som aldri før. Nå kjører vi en vervekampanje for å få med enda flere turgåere. Kjenner du noen som bør bli med på Perletur? Klarer vi 5000 deltakere i løpet av sesongen? LES MER

Alle som verver én deltaker som besøker minst 7 forskjellige turmål innen sesongslutt 31. oktober, er med i trekningen av fine premier med Perletur-design.

Vet du om noen som bør bli med på Perletur? Kanskje du selv kan komme i form og få bedre helse ved å besøke noen av de mange turene i våre 18 kommuner. Så langt i år har 3.389 personer registrert 36.517 turer på den populære turkassetrimmen i Finnmark. Kan vi få med enda flere ut på tur? Vi trenger din hjelp slik at vi har mulighet til å nå målet om 5.000 deltakere før sesongslutt.

Verv et familiemedlem, en venn, en nabo eller en kollega. Hvis personen som blir vervet besøker minimum 7 turmål i løpet av sesongen, er du med i trekningen hvor du kan vinne et Perletur-sitteunderlag eller en Perletur-t-skjorte. Vi trekker 20 heldige vinnere!

Fyll ut skjemaet flere ganger dersom du verver flere deltakere. Skjemaet finner du HER

perletur.no finner du oversikt over årets turmål i Finnmark. Der lager du også bruker og legger inn koden som du finner på turmålet. Riktig god tur!