Vi har trukket Lekende Lett-premiene!

Da koronaviruset førte til stengte skoler og mye hjemmetid for veldig mange ønsket vi i friluftsrådet å bidra med et aktivitetstilbud. Resultatet ble konkurransen Lekende Lett. Vi lagde en aktivitetsbank som besto av 22 lekende lette uteaktiviteter hvor man kunne skrive ut skjemaet og krysse av gjennomført aktivitet underveis. I tillegg lanserte vi tre påskespesial-aktiviteter i løpet av påsken med egen premietrekning. Konkurransen er nå avsluttet, og vi har trukket 10 heldige vinnere!

Startskuddet for Lekende Lett gikk den 26. mars, og varte fram til registreringsskjemaet ble stengt fredag 24. april. I løpet av denne perioden har det foregått mye aktivitet rundt om i Finnmark. Hele 99 personer i alle aldre har fylt ut og sendt inn registreringsskjema, noe som betyr at disse har gjennomført minst fem av aktivitetene fra aktivitetsbanken. Det er imponerende!

Takk til alle som har delt bilder med oss på Facebook og Instagram, se de alle fine bidragene i fotoalbumet på Facebook-siden vår.

I tillegg til aktivitetene fra oss er det mange som har funnet på sine egne aktiviteter. Her er noen av det dere har funnet på selv:

Isfiske, spille kubb og kakk-kjerring, sykle, kite, vedsjau, grave snøskulpturer ut av snødungen, bære ved for mormor og bestefar, måke snø hjemme, på hytta og for mormor og bestefar, male påskepynt på snøegg og snømann, klatre i trær, gå tur i snøstorm, scootertur, hoppe i snøen, sparktur, plukke søppel, stå på hendene ute, hoppet på trampoline, hugge ved med bestefar, bake, snøbade, rulle ned stor snøhaug, snørekjøring, lagd miniatyr lavvu og reinsdyr av pinner, laget softis ute, sovet 3 netter på rad i hengekøye, spikket tryllestav, laget popcorn på bål, lett etter bamser og regnbuer i nabolaget, sove i snøhule på verandaen, lag statue av snø, skilek, gå pokemonjakt, mate reinsdyr, jogge, intervallkonkurranse i lysløypa med 2 venner, tur med truger og bæremeis, hengt reinkjøtt til tørk, lagd påskeeggjakt, snørekjøring, twintip, snøfotball, gått topptur, spist kvikk lunsj og drukket kakao på tur, laget egen akebakke, laget snøborg.

Det er veldig trivelig å lese om alt det morsomme dere har funnet på! Vi håper Lekende Lett har vært et motiverende tilbud for å komme seg mer ut i denne spesielle tiden.

Vi har trukket ut 10 heldige vinnere av flotte premier:

Sovepose: Isabella Ludvigsen fra Bjørnevatn

Termos: Ida K. Dervola Agersen fra Kirkenes

Hodelykt: Maia Linnea Andersen fra Lakselv

Kompass: Helene Heggem fra Rypefjord

Turkniv: Tomine Ramstad fra Tana

Spikkeboka: Even-Niilo Haugland-Paulsen fra Lakselv

Perletur-sitteunderlag: Aslat Sammol Buljo fra Kautokeino

Ella Susanne Eriksen fra Kautokeino

Perletur-buff: Eeva Maria Laiti fra Utsjok

Jakob Leinan-Hobberstad fra Alta

Gratulerer! Premier kommer i posten.

13. april kåret vi vinnere av Lekende Lett Påskespesial. Vinner av PÅSKETRE: Elle Maja Hætta Sakariassen i Alta. Vinner av SOFATID: Ikram Yorulmaz i Øksfjord. Begge har fått Perletur-buff og –sitteunderlag. Gratulerer!