Er det bedrifter som ønsker å bidra til utvikling av Perletur i sin kommune?

Vi tar kontakt med dere som er ivrige deltakere i Perletur Bedrift. Vi har som mål å gjøre Perletur både større og bedre. Det er viktig at Perletur både skal være gratis og en aktivitet alle kan være med på.

Vi tar derfor kontakt for å undersøke om noe av dette kan være av interesse for dere:

1. Perletur-kasser er det fortsatt behov for

Turboka er en viktig del av vår turtradisjon. Det å kunne skrive seg inn og lese hvem som har vært innom tidligere, er noe mange setter pris på. Også i arbeidet med å gjøre Perletur synlig, er det behov for solide turkasser rundt om på turmålene. Se bilde over.

2. Ferdselstellere gir oss mer eksakt informasjon

Vi trenger informasjon om hvor mange som går på tur. Ikke minst når vi skal søke tilskudd er det viktig å kunne dokumentere at turgåing er viktig der mange deltar. Det er langt i fra alle som skriver seg inn i turbøkene eller registrerer seg på Perletur. Derfor er det et mål at det i alle kommuner skal finnes minst én ferdselteller som vist på bildet under.

3. Premier til Perletur-deltakere i deres kommune

Flott hvis vi kan bidra til at det trekkes premier blant alle som er med og går Perleturer. Ikke minst gjelder dette for alle barn som er med og deltar. Vi har skaffet oss ganske mye fint i Perletur-butikken.

4. Perletur-hyttene finnes rundt om i hele Finnmark

Nå er vi straks ferdig med å bygge Perletur-hytte i alle kommunene. Noen kommuner er allerede i gang med sin Perletur-hytte nummer 2. I et fylke som Finnmark med mye robust vær, så er det flott å ha hytter som dette å gå til.

Kanskje dere vil være samarbeidspartner for Perletur-hytta i deres kommune? Det vil gjøre det enklere å få kjøpt inn ved og ellers sørget for god drift med premietrekning blant alle som besøker hyttene.

Samarbeid Perletur Bedrift
Vårt bidrag til utvikling av Perletur:
Vi ønsker at vårt bidrag øremerkes (flere kryss er mulig):